• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wilshere:Welbeck nagyszerű erősítés!  Az ágyúsok középpályása elmondta, hogy az Welbeck nagyszerű játékos, és hogy eddig nem kapta meg a lehetőséget, amit megérdemelt volna.
  WelbeckAz angol támadó 20 millió euróért jött Londonba, mivel az ágyúsok az utolsó nap keresték Giroud helyettesét.
  Welbeck a válogatottnál van, akárcsak Wilshere, aki elmondta, hogy a támadó van olyan jó, hogy jól játsszon az Arsenalban.
  “Erősítés a csapatnak, és remélem, hogy a válogatottnál is jó lesz,”mondta Wilshere a riportereknek.
  “Nagyon eltökélt, szaladni akar, és újra formába jönni, mivel a tehetsége megvan hozzá.
  “Sokan nem hisznek benne a képességei miatt, viszont nagyszerűen bánik a labdával. Biztos vagyok abban, hogy több csapat is akarta őt, és nem sokan mondhatják el magukról azt, hogy ilyen idős korukban nagy csapatok érdeklődnek irántuk. Ez pedig megmutatja azt, hogy milyen jó is ő.”
  Wilshere szerint idén jól kell játsszon, miután nagyszerű volt az előszezonban.
  “Ez egy nagy szezon lehet számomra, és ezt sohasem titkolom.Nagyszerű volt a felkészülés hosszú idő óta először: minden edzésen részt vettem, és csak 1 meccsen nem játszottam. Jól érzem magam, és egyre erősebb leszek, és közel állok ahhoz, ahol lenni akarok.”
  Anglia hétfőn találkozik Svájccal a 2016os EB selejtezőjében. Nyertek Norvégia ellen, és Wilshere számít a szurkolókra is.
  “Nehéz meccs lesz Svájc ellen, de tudom azt, hogy jó teljesítmény esetén a szurkolók is visszatérnek.
  “Ha az emberek kicsit elemeznék a helyzetet, akkor kedvesebbek lennének. Volt pár hibánk, és volt pár alkalom, amikor csökkent a koncentrációnk, de ezen a szinten ez előfordul.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: