• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Clichy nem adja fel a bajnoki harcot!  A Manchester City-s Gael Clichy szerint csapata még harcban van, annak ellenére, hogy a MU előnye 15 pont.
  A City tavaly is fantasztikusan jött vissza, hogy 44 év után nyerjen bajnokságot, mivel 8 pontos hátrányt hoztak vissza az utolsó 6 fordulóban.
  Ebben a kiírásban is le vannak maradva, de 11 meccsel a vége előtt Clichy biztos abban, hogy Roberto Mancini csapata visszatér a bajnoki harcba.
  “Sikerült ez már korábban is, és ezt vesszük alapul,” mondta az egykori Arsenal bal védő a City weboldalának.
  “15 ponttal vezetnek, de mi hétfőn játszunk, és ők is veszthetnek pontokat az elkövetkező hetekben, tehát miért ne?
  “A válaszokat a pályán kell megadjuk, és a pályán történtek miatt vagyunk ennyire lemaradva, viszont van még 11 meccsünk, hogy ezt helyrehozzuk.
  “Csak nyerjünk kell sorozatban, és meglátjuk mi lesz. Az emberek kérdeznek minket, hogy nincs e még vége, de mi minden meccsre koncentrálunk, és arra, hogy a szezont olyan erősen fejezzük be, ahogyan csak lehet.
  “Határozottak vagyunk, és nem adjuk fel, erről tanúskodhatok.”
  A City 1 meccsel kevesebbet játszott, mivel hétfő este uzatik az Aston Villahoz.
  A címvédő Paul Lambert csapata ellen 5-0át játszott novemberben, de Clichy felkészült arra, hogy a Villa Park beli meccs nem lesz könnyű.
  “Óvatosak kell legyünk, mert az Aston Villanak nagy szüksége van a pontokra, és ha nem dolgozunk keményen, tudjuk, hogy mi történhet,” mondta a 27 éves játékos.
  “A Villa nem rossz, és nagyon jók is lehetnek, de oda kell menjünk, profin kell játszunk, és meg kell ismételjük a Chelsea elleni teljesítményt-ha ezt tesszük, nagy eséllyel megszerezzük a 3 pontot.
  “Jól kell kezdjünk, és sokat kell fussunk hétfő este.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: