• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Remynek fájt a QPR-hoz érkezés!



    Loic Remy csalódottságról beszélt, amikor elhagyta a Marseillet a kiesőhelyen levő QPR miatt.
    A francia a klub legdrágább igazolása lett a maga 9,2 millió fontos árával, de később Cristopher Samba ezen is túltett.
    Remy már 2 alkalommal betalált, a legutóbb a Southampton elleni 2-1es győzelem alkalmával, mely csak a harmadik győzelme volt idén a csapatnak.
    A francia Bein Sportnak viszont úgy nyilatkozott a 26 éves csatár, hogy nem akarta elhagyni a Marseillet legalább a szezon végéig, de a klub sürgette az eladását.
    “Nem akartam csalódásként távozni,”mondta Remy, aki 37 gólt lőtt első 2 szezonjában, de ebben az idényben csak 2 alkalommal talált be sérülései miatt.
    “Itt akartam befejezni a szezont, aztán szétnézni. Rosszul érintett az, hogy a vezetők a hátam mögött hozták meg a döntést.
    “Mikor meghallottam, csalódott voltam. Az utolsó pillanatban mondták csak meg, és ez fájt.”
    A Newcastle csapatával is szóba hozták, de az utolsó helyezetthez ment, emiatt pedig azzal vádolták meg, hogy csak a pénz miatt választotta a csapatot.
    Viszont, elismervén azt, hogy a pénznek is fontos szerepe volt, Remy kitart amellett, hogy amiatt igazolt ide, mert meg akarja menteni a csapatot a kieséstől.
    “Megleptem sok embert”, ismerte el.
    “Ez London, és nagyon jók a körülmények. A fizetés is nagyon jó. Ez egy akadály lehet a nemzetközi pályafutásomnak, de én nem így látom. Mindent megteszek azért, hogy a csapat bennmaradjon.”
    Remy távozása egy volt csak a sok távozásnak a Marseillenél az elmúlt hónapban, ami miatt a szurkolók tiltakoztak Jose Anigo sportvezető és Vincent Labrune elnök ellen, a csapat Troyes elleni 2-1es győzelmét követően.

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: