• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger megkönnyebbült a Brighton elleni győzelem után!  Az Arsenal vezetőedzője, Arsene Wenger szerint csapata minősége segített abban, hogy egy szórakoztató meccsen győzzék le 3-2re a Brightont az FA Kupában.

  Az ágyúsok ellen kétszer is kiegyenlítettek, de Theo Walcott kései gólja révén a csapat az 5.körbe jutott.
  A Brighton jó csapat, és megnehezítette a dolgunkat. Nehezen rajtoltunk, de ők játszottak élesebben az első félidőben,” mondta Wenger.
  ” A 2. játékrészben már jobbak voltunk, és sok lehetőséget teremtettünk. Ők elég pozitív módon játszottak, technikusan. Nagyon lelkesek voltak ma.
  “Összességében egy kicsivel jobbak voltunk, és emiatt mentünk tovább. Ez Kupa meccs volt, és tovább kellett menjünk, ami sikerült is. Megtettük a munkánkat, de ezért a végéig kellett harcoljunk.
  Wenger elismerte, hogy a gyengébb kezdő 11 akár vissza is üthetett volna, de mivel még sok meccs van hátra, a rotáció a legjobb módszer arra, hogy így tehermentesítsük a játékosokat.
  “Ez egy veszély, amit fel kell vállalj, ami, de ez nagyon visszaüthet,” mondta.
  “Ma például Santi Cazorla nem játszott, de orvosi okok miatt. Jack szintén kimaradt, hogy így védjük meg a bokáját.
  “Nem mehet mindig jól, mivel sok meccsed van, és nem játszhatsz mindig ugyanazzal a kezdő 11-el. Szerdán meccselünk a Liverpoollal, szombaton a Stoke csapatával, aztán pedig a válogatott meccsek jönnek.
  “Kénytelenek vagyunk rotálni, de ha nem működik, akkor téged vádolnak majd azzal, hogy rossz döntést hoztál.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  F.A. Kupa

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: