• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Dawson:A Spurs újra kell nyerjen!  A Tottenham kapitánya, Michael Dawson szerint a csapatnak újra nyerni kell, ahhoz, hogy az első 4ben végezzenek.
  A 2-2es Everton elleni döntetlennel vasárnap a Spurs még 3.maradt a Chelsea előtt a PL-ben. A két klub ugyanannyi ponttal rendelkezik, de a Chelsea 1 meccsel kevesebbet játszott.
  A Tottenham nagyon jól kezdett, és betalált, de az Everton visszajött, és úgy látszott, hogy mind 3 pontot elviszi, de Gylfi Sigurdsson a végén még egyenlített.
  “Nagy karaktert mutattunk, ahogy visszahoztuk a meccset,”mondta a talkSPORT-nak. “Volt esélyünk. Kapufánk volt 2-2nél, de tudtuk, hogy akár nyerhetünk is.
  “Mindig nehéz meccs ez. David Moyesnak jó csapata van, mivel jól dolgoznak. Pontot szereztünk, de vissza kell térjünk a győztesek útjára.”
  A Spurs következő otthon meccse a Manchester City ellen lesz. Tavaly a City 5-1re nyert. Dawson viszont most sokkal jobb teljesítményt vár el.
  “Ez volt a tavaly az első otthoni meccsünk.”tette hozzá Dawson.”. Szörnyű kezdet volt. Most viszont le kell győznünk őket.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: