• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger: Az Arsenal szurkolók több igazolásra is számíthatnak!  Miután újabb 3 évvel hosszabbított az Arsenallal, Wenger elmondta, hogy a csapatnak építenie kell az FA-Kupa sikerre, és azt, hogy egy újabb domináns éra kezdődhet az Emiratesben.
  WengerA francia több hónapnyi bizonytalanságnak vetett véget pénteken, miután 2017ig írt alá, és elmondta azt, hogy a csapatnak építenie kell a májusi,FA-Kupa sikerre.
  Bacary Sagna várhatóan távozni fog, valamint Lukasz Fabianski is a Swanseahez megy a következő hónapban, és Wenger szerint új éra kezdődhet a csapatnál.
  Amikor a nyári átigazolásokról kérdezték, Wenger ezt mondta:” Ahogy megígértem, keményen dolgozunk az átigazolásokon, nagyon nagyon keményen, mivel sok embernek van sok pénze.
  “De nagy előnyünk van, mivel hozzánk akarnak jönni, de meg kell találjuk a megfelelő minőségű játékosokat, viszont biztos vagyok abban, hogy erősödni fog a keret.”
  Az Arsenal 9 év után nyert először kupát, miután 3-2-re nyertek a döntőben a Hull City ellen, a Wembleyben, május 17.én, és várhatóan ez a győzelem egy új sikerkorszak kezdetét jelenti majd.
  “Itt az ideje, hogy az Arsenal újra erős legyen. Ez egy új csapat építésének kezdete, és hiszem azt, hogy az FA-Kupa siker döntő tényező ebben.
  “Tudjuk, hogy sikeresek kell legyünk… júniusban és júliusban, hogy erősebb legyen a keret.
  “Nagyon fontos az, hogy most jók vagyunk, és hogy jók legyünk augusztus végéig, mivel a csapatnak minőségi játékosokra van szüksége, és így kell a következő szezonba lépjünk, azzal a hittel, amit az FA-Kupa győzelem adott.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: