• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Schwarzer a Chelseatől a Leicester Citybe igazolt!  A veterán csak a 3. volt a sorban Courtois és Cech mögött, ezért távozott, és 2016ig írt alá a rókáknál.Schwarzer
  A 42 éves játékos 2016 júniusáig írt alá. Nigel Pearson azért akart megszerezni a játékost, mert nagy rutinnal rendelkezik, ami nagy segítségére lehet a csapatnak.
  Schwarzer több, mint 600 meccsen szerepelt a Boroban és a Fulhamben.
  Jose Mourinho már a hétvégén elismerte, hogy Schwarzer távozik. A menedzser dicsérte az ausztrál kapust, akit 2013 júliusában azért igazolt le, hogy legyen tartalék kapusa a csapatnak Courtois és Cech mellett.
  “Személyem, a stáb, valamint a játékosok nagyon hiányolják majd a nagy embert. A legjobbat kívánjuk neki az új életében, a Leicesternél,”mondta Mourinho a Watford elleni FA-Kupa győzelem után.
  A Leicester első számú kapusa, Kasper Schmeichel lábközépcsont törés miatt hiányzik, így Schwarzer Ben Hamerrel kell megharcoljon, hogy a kezdőbe kerüljön.
  A Leicester, amely az FA-kupában 1-0-ra győzte le a Newcastlet, következő bajnokija szombaton lesz, az Aston Villa ellen, otthon.
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  1 hozzászólásunk van

  1. Gábor:  2015 január, 11 12:55

   Jól tette. Talán még védeni is látjuk a jó öreg Marc-ot!

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: