• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Schwarzer: Mourinho lehet Courtoist választja Cech helyett!  A veterán ausztrál kapus reméli, hogy újabb szerződést kap a csapattól, viszont lehet, hogy jövőre elit vetélytársa lesz.
  SchwarzerA 41 éves kapus tavaly nagy meglepetésre írt alá a Chelseavel, miután elhagyta a Fulhamet. Az idei szezonban szépen teljesített, amikor Cech sérült a BL elődöntőben, valamint az utolsó fordulókban.
  A válogatottól visszavonult játékos továbbra is játszani akar, és elmondta, hogy jövőre is Jose Mourinho csapatában akar játszani.
  “Ezt szeretném,”mondta mikor arról kérdezték, hogy maradna e még Londonban.
  “Elég jó irányban folytak a tárgyalások, és úgy gondolom, hogy csak idő kérdése az, hogy döntsenek.”
  Schwarzer nagyon megbízható tartalék kapus, viszont még nem lehet tudni, hogy jövőre ki lesz az első számú kapus.
  Sokat beszéltek már arról, hogy Mourinho visszahívja e Courtoist az Atletico Madridtól, hogy így teremtsen konkurenciát Cechnek. Schwarzer is elmondta, hogy még változhat a helyzet.
  “Lehet, mondta mikor arról kérdezték, hogy van e esély arra, hogy visszatérjen a fiatal kapus.
  “Minden lehetséges jelenleg.
  “Sok minden kérdéses még, de sok minden eldől a BL döntő után, és akkor mi is tudjuk majd, hogy mi lesz a következő szezonban.
  Schwarzert legyőzte fiatalabb vetélytársa, mivel a Chelsea az Atletico Madrid ellen esett ki a BL-ből, de az ausztrál örülne annak, hogyha a 22 éves belga nyerni tudna a Real Madrid ellen, és a VB-n.
  “Az elődöntő után azt gondoltam először, hogy nagyszerűen játszott, de minden jót is kívántam neki a BL döntőre és a bajnoki harcra, de a VB-re is. Zsúfolt hetei lesznek.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: