• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • McManaman:Bale nem tudná visszautasítani a Real Madridot vagy a Barcelonat!  Az egykori Liverpool és Real Madrid sztár szerint a walesi a világ legjobbjai ellen kellene kipróbálja mit is tud.
  Steve McManaman szerint Gareth Bale nem kellene visszautasítsa a Real Madrid vagy a Barcelona ajánlatát, akkor ha a legmagasabb szinten akar játszani.
  A walesi jövőjéről már régóta spekulálnak, mivel fantasztikus szezonja volt, 31 góllal, és több Év Játékosa díjat is megnyert.
  “Ha lenne lehetősége arra, hogy a Real Madridnál vagy a Barcelonanál játsszon, nem mondana nemet,”mondta az egykori Blanco sztár.”Hamarabb vagy később, lehet, hogy jövőre, de a világ legjobbjai ellen kell, hogy játsszon.
  “A legjobbak ellen kell kipróbálja magát, mivel jelenleg a világ egyik legjobbja.”
  Bale ügynöke elismerte azt, hogy jelenleg a Real ajánlatát értékelik, mely csapat elnöke, Florentino Perez szerint Bale arra született, hogy a Santiago Bernabeuban játsszon.
  “Inkább korábban, mint később, de a Bajnokok Ligájában akar játszani. Ha a Tottenham ezt nem tudja megadni neki, akkor nehezen tudja megtartani. De minden attól függ, mennyire érzi jól magát Londonban, hogy akar e külföldön játszani, és mennyire fogadná el az új kihívást.
  “Jelenleg 23 éves. Fiatal, és már apa-az idő az ő oldalán áll.
  “De minden azon múlik, hogy ő mit is akar, nemde?”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: