• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • AVB: Bale nemsokára távozik!



    A Spurs vezetője kijelentette azt, hogy a walesi a Bernabeuba igazolhat a következő 2 napban, de akkor se lenne meglepve, ha ez a határidő csúszna.Bale
    A 24 éves játékos Madridba igazolhat egy fantasztikus szezon után, amikor is 26 gólt szerzett az összes sorozatot figyelembe véve.
    A walesi válogatott most már várhatóan a Bernabeuba igazol. AVB is kijelentette azt, hogy a két klub már előrehaladott tárgyalásokat folytatott le, és ezek után várhatóan rekordot jelentő összegért igazol el a walesi.
    “Jelenleg a két klub még tárgyal,”mondta. “Nem tudom, hogy ez mennyit tart még. Lehet, hogy nagyon hamar véget ér, viszont többet is tarthat.
    “Úgy gondolom, hogy az utolsó nap lesz meg, de lehet, hogy 2 nap múlva. De ne várják el azt, hogy a világ legnagyobb átigazolása könnyen menjen le.”
    Az átigazolási díj várhatóan megdönti Cristiano Ronaldo 92 millió eurós átigazolási díját. A portugál 2009ben ment a Manchester Unitedtől a Real Madridhoz ennyi pénzért.
    Bale tavaly megkapta az Év Legjobb Játékosa díjat is, de a játékosok is őt szavazták a legjobbnak, valamint a Legjobb Fiatal Játékos is ő lett.
    Bale 2007ben érkezett a Southamptontól, 7 millió fontért.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: