• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • AVB: Bale marad!  Andre Villas-Boas biztos abban, hogy Gareth Bale akkor is marad a csapatnál, ha nem jutnak be a BL-be.
  Bale az eddigi legjobb szezonját futja, és ez csak jobb lett, mikor a Football Writers’ Szövetség megválasztotta az Év Legjobb Játékosának.
  Ez már a második cím, mivel a Profi Labdarúgók Szövetsége is megválasztotta a legjobbnak. Cristiano Ronaldo mögött így ő az első olyan focista, aki mindkét díjat megkapja ugyanabban a szezonban.
  Az elmúlt héten AVB, akinek csapata az 5., Bale 19 góljával, megerősítette azt a félelmet, miszerint a támadó távozik akkor, ha nem jutnak be a Bajnokok Ligájába.
  A Spurs menedzsere ma viszont elismerte, hogy félreértették őt. A portugál szerint a 23 éves walesi akkor is marad, hogyha nem mennek a BL-be. A játékos elismerte azt vasárnap, hogy hiányzik neki a BL-ben való játék.
  “Az információ, miszerint elhagyja a klubot, helytelenül volt leírva az elmúlt héten. A játékos marad, és ez nem függ attól, hogy a csapat eléri e a szezon végi célját.
  “Nagyon meg lennék lepve (ha távozna).
  “A labdarúgásban bármi megtörténhet. Lehetetlen megjósolni, de a klub biztosított engem.
  “Megértjük azt, hogy a díjak miatt egyre több figyelmet fog kapni, de a csapat meg akarja tartani legjobbját.
  “Az elismeréssel és a tapasztalattal, amit idén szerzett, azzal a Tottenham jövőre magabiztosabb lesz.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: