• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • BL: 2013-ban visszatér a Wembleybe a döntő  Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) megalapításának 150. évfordulója alkalmából 2013-ban is Londonban, a Wembley stadionban kerül majd megrendezésre a Bajnokok Ligája döntője.

  Az angolok attól tartottak, hogy az UEFA és a FIFA jó pár évre megpróbálja majd őket “kizárni” a nemzetközi labdarúgás körforgásából, amiért az FA hangosan ellenezte Sepp Blatter ismételt megválasztását a világszövetség élén.

  Félelmeik azonban alaptalanok voltak, az UEFA elnöke, Michel Platini ugyanis tegnap bejelentette, hogy az FA fennállásának 150. évfordulójára való tekintettel 2011 után 2013-ban is Londonban rendezik a BL-döntőt.

  “Nagyon örülünk! Az UEFA nagyon sikeresnek találta az idei döntőt, és ismételten megajándékozott minket bizalmával. Méltó ünnepe lesz a 2013-as finálé a szövetség fennállásának 150. évfordulójának” – mondta az FA elnöke, David Bernstein.

  A Wembleyben hetedik alkalommal kerül majd megrendezésre egy rangos európai klubtorna döntője, ennél többször egy stadionban sem rendeztek finálét.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: