• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Liverpool áll a legközelebb Zapata megszerzéséhez



    Az Udinese védője, Cristian Zapata elárulta, az érdeklődők közül a Liverpoolnak van a legnagyobb esélye a megszerzésére.

    A kolumbiai játékosnak is nagy szerepe volt abban, hogy az udineiek negyedik helyen végeztek a bajnokságban, ezzel kvalifikálva magukat a Bajnokok Ligája selejtezőire. Könnyen lehet azonban, hogy Zapata a következő szezont már egy másik csapatban kezdi meg.

    Elmondása szerint a Vörösök vannak a legelőkelőbb helyzetben a megszerzéséért folytatott harcban, őket követi szorosan a Bayern München. Harmadik lehetőségként az Arsenal is szóba jöhet, de ők egyelőre nem tettek további lépéseket azon kívül, hogy jelezték érdeklődésüket.

    “Van néhány lehetőségem. A Bayern München és a Liverpool a két legesélyesebb. Eddig nem hallottam sokat az Arsenal felől, de úgy tudom, ők is érdeklődnek irántam. A legnagyobb esélye jelenleg a Liverpoolnak van” – mondta Zapata.

    A 24 éves játékos várhatóan a július 1. és 24. között megrendezésre kerülő Copa América után dönti el, hol folytatja a pályafutását.

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: