• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Liverpool áll a legközelebb Zapata megszerzéséhez  Az Udinese védője, Cristian Zapata elárulta, az érdeklődők közül a Liverpoolnak van a legnagyobb esélye a megszerzésére.

  A kolumbiai játékosnak is nagy szerepe volt abban, hogy az udineiek negyedik helyen végeztek a bajnokságban, ezzel kvalifikálva magukat a Bajnokok Ligája selejtezőire. Könnyen lehet azonban, hogy Zapata a következő szezont már egy másik csapatban kezdi meg.

  Elmondása szerint a Vörösök vannak a legelőkelőbb helyzetben a megszerzéséért folytatott harcban, őket követi szorosan a Bayern München. Harmadik lehetőségként az Arsenal is szóba jöhet, de ők egyelőre nem tettek további lépéseket azon kívül, hogy jelezték érdeklődésüket.

  “Van néhány lehetőségem. A Bayern München és a Liverpool a két legesélyesebb. Eddig nem hallottam sokat az Arsenal felől, de úgy tudom, ők is érdeklődnek irántam. A legnagyobb esélye jelenleg a Liverpoolnak van” – mondta Zapata.

  A 24 éves játékos várhatóan a július 1. és 24. között megrendezésre kerülő Copa América után dönti el, hol folytatja a pályafutását.

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: