• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Szerb sztárért harcolnak Európa óriásai  Több sztárcsapat is szeretné megszerezni a CSZKA Moszkva szélsőjét, Milos Krasicot, erre jelenleg a Bayern Münchennek és a Manchester Unitednek van a legnagyobb esélye.

  A münchenieken és a manchesterieken kívül a Liverpool, a Real Madrid és az AC Milan is figyelteti a szerb válogatott és a CSZKA kiválóságát, akinek a kivásárlási ára 15 millió font körül mozog.

  A 25 éves játékos ügynöke, Dejan Joksimovic elmondta, hogy a Bayern mutatja a legélénkebb érdeklődést, ami nem meglepő, hiszen valakivel pótolniuk kell a nyáron minden bizonnyal távozó Franck Ribéryt.

  A második legkomolyabb kérő a United, és nekik is jó esélyük van Krasic megszerzésére, aki arról álmodozik, hogy közönségkedvenc legyen az Old Traffordon.

  “Valóban igaz, hogy Milost Európa legnagyobb csapatai szeretnék leigazolni. A Bayern München és a Manchester United van a legelőnyösebb helyzetben” – kezdte Joksimovic.

  “A legkitartóbb és legkomolyabb érdeklődőnek a Bayern tűnik, de a United is többször jelezte már, hogy szerződtetné ügyfelemet. Milos minden vágya, hogy egyszer egy ilyen nagy nevű klubban futballozhasson.”

  “Januárban visszautasította a Manchester City ajánlatát, mondván, jobban szeretne a város másik csapatában játszani, mely szebb múlttal és nagyobb sikerekkel dicsekedhet.”

  Forrás: STOP.hu/Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: