• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Szerb sztárért harcolnak Európa óriásai



    Több sztárcsapat is szeretné megszerezni a CSZKA Moszkva szélsőjét, Milos Krasicot, erre jelenleg a Bayern Münchennek és a Manchester Unitednek van a legnagyobb esélye.

    A münchenieken és a manchesterieken kívül a Liverpool, a Real Madrid és az AC Milan is figyelteti a szerb válogatott és a CSZKA kiválóságát, akinek a kivásárlási ára 15 millió font körül mozog.

    A 25 éves játékos ügynöke, Dejan Joksimovic elmondta, hogy a Bayern mutatja a legélénkebb érdeklődést, ami nem meglepő, hiszen valakivel pótolniuk kell a nyáron minden bizonnyal távozó Franck Ribéryt.

    A második legkomolyabb kérő a United, és nekik is jó esélyük van Krasic megszerzésére, aki arról álmodozik, hogy közönségkedvenc legyen az Old Traffordon.

    “Valóban igaz, hogy Milost Európa legnagyobb csapatai szeretnék leigazolni. A Bayern München és a Manchester United van a legelőnyösebb helyzetben” – kezdte Joksimovic.

    “A legkitartóbb és legkomolyabb érdeklődőnek a Bayern tűnik, de a United is többször jelezte már, hogy szerződtetné ügyfelemet. Milos minden vágya, hogy egyszer egy ilyen nagy nevű klubban futballozhasson.”

    “Januárban visszautasította a Manchester City ajánlatát, mondván, jobban szeretne a város másik csapatában játszani, mely szebb múlttal és nagyobb sikerekkel dicsekedhet.”

    Forrás: STOP.hu/Goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: