• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • BL: A Barcát és a Bayernt kapták az angolok  Ma kisorsolták a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének és elődöntőjének párosításait, a Manchester United a Bayern Münchennel, az Arsenal a Barcelonával került össze.

  Miután az Internazionale kiejtette a Chelsea-t, a Liverpool pedig már a csoportkörök során távozott, már csak két csapat képviseli Angliát Európa legrangosabb nemzetközi kupasorozatában.

  Egyik gárdára sem vár könnyű feladat, az Arsenal az egyik nagy esélyest, a tavalyi győztes Barcelonát kapta. A két csapat legutóbb a 2006-os döntőben találkozott, akkor az emberhátrányban lévő Ágyúsok 2-1-es vereséget szenvedtek.

  Az AC Milant 7-2-es összesítéssel kiütő Manchester United a német Bayern Münchennel csap majd össze a legjobb négy közé jutásért. Az 1999-es fináléban emlékezetes mérkőzést játszottak egymás ellen, a bajorok a találkozó nagy részében vezettek, de a lefújás előtti pillanatokban fordítottak és nyertek az angolok.

  Az már biztos, hogy lesz francia csapat az elődöntőben, hiszen a Real Madridot kiverő Olympique Lyon a Bordeaux-val került össze. José Mourinho Internazionaléja a CSZKA Moszkva-val mérkőzik majd meg.

  A negyeddöntő párosításai:

  Bayern München-Manchester United

  Arsenal-Barcelona

  Lyon-Bordeaux

  Internazionale-CSZKA Moszkva

  Az elődöntő párosításai:

  BayernMan Utd-Lyon/Bordeaux

  Arsenal/Barcelona-Inter/CSZKA
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: