• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A United hallgat Ribéryről



    A Manchester United sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta azokat a híreket, melyek szerint 62,5 millió fontért leigazolnák Franck Ribéryt a Bayern Münchentől.

    Franck RibéryMa megjelent hírek szerint a Vörös Ördögök felkeresték a bajorokat és egy nagy összegű ajánlatot helyeztek kilátásba Ribéry iránt.

    A világ egyik legjobbjának tartott francia játékos szinte biztosan távozik az Allianz Arenából, hiszen a Bayern meglehetősen gyenge szezont produkál. A Barcelona szinte komolyabb erőfeszítés nélkül verte ki őket a BL-ből és egyelőre az sem biztos, hogy jövőre ismét indulhatnak a sorozatban.

    A korábbi Marseille-játékos szerint a helyzet nem fog javulni, így olyan klubot keresne magának, ahol nagy sikereket érhet el.

    Eddig főként olasz és spanyol klubokkal hozták szóba, de úgy tűnik, a United is szívesen látná a 26 éves szélsőt.

    A manchesteriek nem kívánták kommentálni a megjelent híreket és egyelőre azt sem tudni, hogy milyen szerep várna Ribéryre az Old Traffordon. Korábban ugyanis Cristiano Ronaldo lehetséges utódjának tartották, de a portugál a napokban immár sokadszorra kijelentette, hogy már nem vágyik a Real Madridba és szeretne Fergusonéknál maradni.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: