• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A United hallgat Ribéryről  A Manchester United sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta azokat a híreket, melyek szerint 62,5 millió fontért leigazolnák Franck Ribéryt a Bayern Münchentől.

  Franck RibéryMa megjelent hírek szerint a Vörös Ördögök felkeresték a bajorokat és egy nagy összegű ajánlatot helyeztek kilátásba Ribéry iránt.

  A világ egyik legjobbjának tartott francia játékos szinte biztosan távozik az Allianz Arenából, hiszen a Bayern meglehetősen gyenge szezont produkál. A Barcelona szinte komolyabb erőfeszítés nélkül verte ki őket a BL-ből és egyelőre az sem biztos, hogy jövőre ismét indulhatnak a sorozatban.

  A korábbi Marseille-játékos szerint a helyzet nem fog javulni, így olyan klubot keresne magának, ahol nagy sikereket érhet el.

  Eddig főként olasz és spanyol klubokkal hozták szóba, de úgy tűnik, a United is szívesen látná a 26 éves szélsőt.

  A manchesteriek nem kívánták kommentálni a megjelent híreket és egyelőre azt sem tudni, hogy milyen szerep várna Ribéryre az Old Traffordon. Korábban ugyanis Cristiano Ronaldo lehetséges utódjának tartották, de a portugál a napokban immár sokadszorra kijelentette, hogy már nem vágyik a Real Madridba és szeretne Fergusonéknál maradni.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: