• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gerrard a legjobb a szurkolók szerint  A Liverpool csapatkapitánya, Steven Gerrard kapta az “Év játékosa” díjat a Profi Labdarúgók Szövetségétől (PFA) a szurkolók szavazata alapján.

  Steven GerrardValóban nem lehet panasz a középpályás teljesítményére, ebben a szezonban már háromszor kapta meg a hónap legjobbjának járó elismerést a Premier League-től.

  Így nem meglepő, hogy a szurkolók őt tartják a legjobb, Angliában játszó futballistának. A profi labdarúgók szavazatai alapján odaítélt díjat már korábban kiosztották, akkor a Manchester United ikonja, Ryan Giggs bizonyult a legjobbnak.

  “Steven mindig is az egyik kedvencem, ezért nagyon örültem, mikor néhány éve a többi játékos is őt látta a legjobbnak” – mondta a PFA pénzügyi igazgatója, Gordon Taylor.

  “Idén ezt a díjat Ryan Giggs kapta, természetesen egyetértek a döntéssel, mivel ő is nagyon sokat tett mindezért. A szurkolók viszont Stevent választották a legjobbnak. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki szavazott.”

  “Mint minden nagy tisztelője, én is remélem, hogy hasonlóképpen folytatódik a pályafutása. Minden szempontból profi játékos és megérdemel minden elismerést.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: