• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • El-Hamdaúi visszatérhet Angliába



    Az AZ Alkmaar csatárát, Múnír el-Hamdaúit a hírek szerint a Liverpool és az Arsenal is leigazolná, aminek a marokkói nagyon örül.

    Múnír el-HamdaúiA 24 éves játékos vezeti a holland élvonal góllövőlistáját és nagyon fontos szerepe volt abban, hogy az alkmaariak megnyerték a bajnokságot.

    A korábbi Tottenham-játékosra több nagy klub, köztük a Liverpool és az Arsenal is felfigyelt.

    Úgy tudni, a Pool mestere, Rafa Benítez nyáron megpróbál majd egy új támadót igazolni, hogy megkönnyítse Fernando Torres dolgát, és az Ágyúsok is szívesen megerősítenék a maguk támadósorát.

    El-Hamdaúi ügynöke, Ron Ravel elárulta, ügyfele nagyon örül a két Premier League-óriás érdeklődésének, de egyelőre egyik klub sem kereste fel őket.

    “Én is hallottam a Liverpoollal és az Arsenallal kapcsolatos híreket, de még egyikük sem tett konkrét lépést az irányunkba” – mondta Ravel.

    “Múnír nagyon boldog, hogy ilyen klubokkal hozták szóba. Minden játékos örülne neki, ha két ekkora csapat érdeklődne iránta.”

    “Azt hiszem, Spanyolországban is van néhány csapat, amely szívesen látná, de 2012-ig szerződés köti az AZ-hez és jól érzi magát a csapatnál, főleg, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában is játszhatna.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: