• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Az Ipswich hallgat Ameobiról  Az Ipswich Town vezetői nem erősítették meg azokat a híreket, melyek szerint 4 millió fontos vételárban egyeztek men a Newcastle Uniteddel Shola Ameobi leigazolását illetően.

  A korábbi angol U21-es válogatott támadó mindössze nyolc alkalommal kapott lehetőséget a 2007/08-as szezonban és három hónapot töltött kölcsönben a feljutást elérő Stoke Citynél.

  Ameobi jövőjét azóta találgatják az újságírók, mióta visszatért a St. James’ Parkba. Megszerzésére az Ipswich és a Norwich City tűnik a két legesélyesebbnek, bár egyesek szerint az sem kizárható, hogy Amerikában folytatja pályafutását.

  “Értesültünk róla, hogy a megjelent hírek szerint az Ipswich Town Football Club már megegyezett Shola Ameobival, de egyelőre nem kívánjuk kommentálni ezen értesüléseket.” – áll a Town egyik közleményében.

  A 26 éves játékos ügynöke is megszólalt az ügyben.

  “Biztosan nem igazol az amerikai élvonalba, nem állunk kapcsolatban a Middlesbrough-val és nem kaptunk ajánlatot a Norwich-tól.” – mondta Steven Denos.

  “Shola jól megértette magát Glenn Roederrel, amikor még a Newcastle menedzsere volt, valószínűleg ezért hiszik sokan, hogy a Norwich-hoz megy. Egyelőre csak az biztos, hogy a United megfelelő áron szeretne megválni tőle.”

  Forrás: eurosport.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: