• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Chelsea ajánlatot tett Ribéryért  Különböző brit lapokban megjelent hírek szerint a Chelsea egy körülbelül 50 millió eurós ajánlatot tett a Bayern München sztárjáért, Franck Ribéryért.

  Franck RibéryA The Sun azt állítja, a bajorok igent is mondtak a Kékeknek és zöld utat adtak a 26 éves játékosnak, hogy tárgyaljon a londoni óriásokkal.

  Úgy tudni, az egyetlen akadályt a francia szélső bére feleti megegyezés jelentheti majd. Ribéry heti 144 000 eurót (125 000 font) szeretne zsebre tenni, de a Chelsea nem hajlandó 103 600 eurónál (90 000 font) többet felajánlani neki.

  A korábbi Marseille-játékosért a Manchester United is élénken érdeklődik. Egyes hírfoffások szerint a Vörös Ördögök nemrég 70 millió eurót ajánlottak Ribéryért, de a Bayern akkor nemet mondott.

  Közben olyan hírek is megjelentek, hogy az AC Milan mestere, Carlo Ancelotti titokban találkozott Roman Abramoviccsal és azt ígérte neki, hogy leigazolja a francia válogatott sztárt és Xabi Alonsót is, ha ő lesz a kék mezesek következő mestere.

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: