• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ben Arfa a Unitedben?



  Francia lapértesülések szerint a Manchester United szeretné megszerezni az Olympique Marseille sztárját, Hatem Ben Arfát.

  Amikor a fiatal szélső kikerült az Olympique Lyon ifiakadémiájáról, többen Zinedine Zidane méltó utódjaként emlegették. Több élcsapattal is szóba hozták, 2008-ban mégis a Marseille-t választotta.

  A dolgok nem úgy alakultak a Stade Velodrome-ban, ahogy szerette volna, így a hírek szerint szívesen távozna. Még mindig sokan érdeklődnek iránta, Sir Alex Ferguson is örülne, ha a Manchester Unitedben tudhatná.

  A skót mester nyáron már megmutatta, hogy a francia tehetségeket is élénken figyeli, hiszen leigazolta Gabriel Obertant a Bordeaux-tól.

  Az Olympiakosz is szeretné leigazolni a 22 éves szélsőt, de sokkal valószínűbb, hogy végül az angol vagy a spanyol bajnokságban köt majd ki.

  A Vörös Ördögök először csak kölcsönvennék Ben Arfát, és csak akkor adnának végleges szerződést neki, ha meggyőzően teljesítene. A manchesterieken kívül a Tottenham Hotspur és a Sevilla is leigazolná.

  Forrás: TEAMtalk.com




  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások



  További cikkek: