• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A csoportelsőség a tét Manchesterben  A Manchester United és a Valencia ma este az Old Traffordon dönti el, hogy melyikük jut tovább első helyen a Bajnokok Ligája C csoportjából.

  A Vörös Ördögök kipihenten léphetnek majd pályára, hiszen a hétvégi meccsük a nagy havazás miatt elmaradt. A Valencia a Real Madrid otthonában vendégeskedett és bár sokáig tartotta magát, végül 2-0-s vereséget szenvedett.

  “Egyfelől jó, hogy nem volt bajnokink, hiszen így nem sérültek le újabb játékosok, de azt hiszem, a játékosok szívesebben fociztak volna. Tíz nap is eltelt azóta, hogy utoljára pályára léptünk” – mondta a United mestere, Sir Alex Ferguson.

  “A fő célunk, hogy az első kieséses körben elkerüljük a Barcelonához és a Bayern Münchenhez hasonló nagyágyúkat, akik jelenleg vezetik a csoportjukat. A Valencia ellen minden kemény csatákat vívunk, reméljük, sikerült jó eredményt elérnünk.”

  Ezután a spanyolok mestere, Unai Emery is a mikrofonok elé ült: “Két céllal vágtunk neki a Bajnokok Ligájának, az egyik a csoportból való továbbjutás, a másik a csoportelsőség. Az előbbi már teljesült, utóbbi is csak rajtunk múlik.”

  “Az, hogy már biztosan ott vagyunk a legjobb tizenhat között, azt jelenti, hogy nyugodtan, higgadtan szállhatunk harcba a győzelemért.”

  Forrás: UEFA.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: