• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A kalapácsosok leigazolták Enner Valenciat!  A West Ham leigazolta a támadót, Enner Valenciat, aki munkavállalási engedélyért folyamodik most.
  Enner ValenciaA 25 éves támadó, aki jól szerepelt a VB-n Ecuador színeiben, a mexikói Pachucatól érkezik, és 5 évre ír alá.
  Ez áll a csapat oldalán:”A kalapácsosok nyertek a játékosért folytatott harcban, aki nagyszerűen szerepelt, és 3 gólt szerzett a VB-n.
  “Ha megkapja a munkavállalási engedélyt, ő lesz a West Ham első ecuadori játékosa, és a 9., aki a Premier Leagueben szerepel.
  “Valencia a West Ham 5. igazolása, miután leigazolta már Mauro Zaratet, a szenegáli középpályást,Cheikhou Kouyatet, a bal bekk Aaron Cresswellt, valamint a fiatal tehetséget, Diego Poyetet.”
  Valencia árát nem hozták nyilvánosságra, viszont ez várhatóan közel áll a 15 millió fontos rekordhoz, amit a csapat Carrollért fizetett.
  A vezetőedző, Sam Allardyce reméli, hogy Valencia érkezésével csökkenni fog a csapat Carrolltól való függése a támadó részlegben.
  Az angol támadó tavaly több alkalommal volt sérült, és a csapat csak nehezen dolgozta fel az ő hiányát, így elég rossz szezonjuk volt, melynek végén a 13.helyen végeztek.

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: