• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Van Persie: “Kuss legyen, és focizzatok!”  Robin van Persie egy tv-interjúban alaposan beolvasott a spanyol válogatott és a Chelsea játékosainak, akik szerinte állandóan a játékvezetőknél panaszkodnak.

  Az Arsenal holland csatárát teljesen kiborítja, hogy a spanyol játékosok, és a Chelsea futballistái mindig megpróbálnak nyomást gyakorolni a játékvezetőkre, ezzel megpróbálva előnyösebb helyzetbe hozni magukat. Szerinte erre senki nem kíváncsi, mindenkinek inkább a játékkal kellene törődnie.

  “A spanyolok állandóan megpróbálnak kisírni az ellenfélnek egy lapot a bírónál. Ilyen módon próbálnak kibabrálni az ellenfelükkel, ez nem focipályára való viselkedés. Nagyon idegesítő” – mondta Van Persie, akinek a vb-döntőn, és a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében is volt szerencséje hispán játékosokkal találkozni.

  “A szurkolók nem azért jönnek ki a stadionba, és nem azért kapcsolják be a tv-t, hogy ezt lássák. Ennyi erővel lemehetnének a piacra is, ott is hallhatnak elég vitatkozást és alkudozást.”

  “A Chelsea a másik fele, ők is mindig a játékvezető köré gyűlve próbálnak meg valami eredményt kicsikarni. Nem értem, miért nem lehet kussolni és a játékra koncentrálni?!”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: