• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Van Persie: “Kuss legyen, és focizzatok!”



    Robin van Persie egy tv-interjúban alaposan beolvasott a spanyol válogatott és a Chelsea játékosainak, akik szerinte állandóan a játékvezetőknél panaszkodnak.

    Az Arsenal holland csatárát teljesen kiborítja, hogy a spanyol játékosok, és a Chelsea futballistái mindig megpróbálnak nyomást gyakorolni a játékvezetőkre, ezzel megpróbálva előnyösebb helyzetbe hozni magukat. Szerinte erre senki nem kíváncsi, mindenkinek inkább a játékkal kellene törődnie.

    “A spanyolok állandóan megpróbálnak kisírni az ellenfélnek egy lapot a bírónál. Ilyen módon próbálnak kibabrálni az ellenfelükkel, ez nem focipályára való viselkedés. Nagyon idegesítő” – mondta Van Persie, akinek a vb-döntőn, és a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében is volt szerencséje hispán játékosokkal találkozni.

    “A szurkolók nem azért jönnek ki a stadionba, és nem azért kapcsolják be a tv-t, hogy ezt lássák. Ennyi erővel lemehetnének a piacra is, ott is hallhatnak elég vitatkozást és alkudozást.”

    “A Chelsea a másik fele, ők is mindig a játékvezető köré gyűlve próbálnak meg valami eredményt kicsikarni. Nem értem, miért nem lehet kussolni és a játékra koncentrálni?!”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: