• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Benitez Fergusont támadja



    A Liverpool menedzsere, Rafa Benitez egy mai sajtókonferencián kifakadt Sir Alex Fergusonra, mivel szerinte a Manchester United menedzsere már most elkezdte a pályán kívüli harcot a bajnoki címért.

    Rafa BenitezA spanyol mester csapata a Premier Liga első helyén várja a hétvégi fordulót, ahol a Stoke City ellen kell majd bizonyítaniuk, azonban a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón leginkább Ferguson kijelentésével foglalkozott.

    A Vörös Ördögök edzőlegendája a napokban azt találta mondani, szerinte a Liverpool nem fogja bírni a harcot az évvégéig, hiába vezet jelenleg 7 ponttal a United előtt.

    A 2004-ben a Valenciával UEFA-kupa-, 2005-ben pedig a liverpooliakkal Bajnokok Ligája-győztes hispán stratégát feltűnően felbőszítette, amikor az egyik újságíró felhozta Ferguson mondatait, azonban nem érte váratlanul, hiszen egy lapot előhúzva olvasta fel sérelmeit, ahol többször kiemelte, hogy nem híve a “szájkaraténak”, de nem volt rest, és egy majdnem öt perces monológgal adott megfelelő hírforrást a Ronaldo autótörési ügyében megfáradt sajtónak.

    “Volt a menedzserekkel, és a futball-szövetséggel egy találkozónk Manchesterben a ‘Tisztelet’ kampányunkkal kapcsolatban. Tisztán kifejtettem, hogy szerintem nem kellene folytatni, ugyanis Ferguson úr nem tiszteli a játékvezetőket, sem Martin Atkinson, sem Keith Hackett urat” kezdte hosszú lére eresztett sirámait Benitez.

    “Megvannak a tények azokra a dolgokra is, amelyektől az elmúlt időben hangos volt a sajtó. November elsején a Manchester United a Hull Cityvel játszott, ahol Ferguson a bíró sértegetéséért két mérkőzéses eltiltást, és 10 ezer fontos bírságot kapott. A ‘Tisztelet’ kampányt akkor kezdtük el, amikor pont mi játszottunk az Old Traffordon, és Javier Mascheranót kiállították.”

    “De mondok mást is: Steve Bennett volt a játékvezető, amikor az előző szezonban a Wigan ellen játszottak – nem látta, hogy Rio Ferdinand kezezett a saját tizenhatosán belül, nem ítélt tizenegyest. Megnyerték a mérkőzést, és bajnoki címet szereztek. Szerintem ugyanez a játékvezető lesz az, akit majd küldenek a Wigan elleni elmaradt mérkőzésükre.”

    “A ‘Tisztelet” kampány ideje alatt nem csak a fent említett konfrontációja volt Ferguson úrnak a bírókkal, Martin Aktinson, és Keith Hackett sértegetése miatt is megbüntette már az FA. Azonban összességében nem torolják meg a folyamatos sértegetéseit. Ő az egyetlen menedzser a bajnokságban, akinek mindent szabad.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: