• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Van Persie: “Hiddink tönkre teheti az álmaimat”



    Robin van Persie szeretne szerződést hosszabbítani az Arsenallal, de attól tart, hogy a Chelsea-t dirigáló Guus Hiddink miatt idén is trófea nélkül maradnak.

    Robin van PersieA holland támadó nagyon örül, hogy az Ágyúsok jó úton haladnak afelé, hogy végre nyerjenek valamit, és sikerült bejutniuk az FA Kupa és a Bajnokok Ligája elődöntőjébe.

    Arsene Wengeréknek szombaton meg kell majd küzdeniük a Guus Hiddink kezei alatt remeklő Chelsea-vel a kupában és elképzelhető, hogy a BL döntőjében is összefutnak majd a londoni csapatok.

    Van Persie attól tart, Hiddink megfoszthatja csapatát a sikertől, mielőtt nyáron felállna a Kékek kispadjáról és visszatérne az orosz válogatotthoz.

    “Mikor megtudtam, hogy a Chelsea-hez jön, rögtön azt mondtam, hogy ez nem lehet igaz. A Chelsea még mindig ott van az FA Kupában és a Bajnokok Ligájában, ő pedig biztosan nyerni fog valamit a csapattal” – mondta a csatár.

    “Hiddink egy hihetetlenül jó menedzser, minden arannyá válik a kezei között. Néhány éve Hollandiában találkoztam vele és megkértem, hogy mutassa meg a kezeit. Először nem értette, de mondtam neki, hogy meg akarom tudni, hogy képes mindent arannyá változtatni. Erre ő csak nevetett.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, F.A. Kupa

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: