• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hiddink: “A United végig higgadt maradt”



    A Chelsea mestere, Guus Hiddink megdicsérte a 18. bajnoki címe elhódítására készülő Manchester Unitedet, amiért egész szezon során higgadt tudott maradni.

    Bajnoki ünnep a tavalyi idény végénA Vörös Ördögöknek már csak egy pontra lenne szükségük ahhoz, hogy megnyerjék a Premier League-et. Ha a ma délutáni meccsen nem kapnak ki az Arsenaltól, a Liverpoolnak nem marad esélye befogni őket.

    Hiddink elismerően beszélt Sir Alex Ferguson csapatáról, amiért az képes volt az egész idény során nyugodt maradni a Pool és a Chelsea fenyegetése ellenére is.

    “Egy ilyen kemény bajnokságban minden csapattal előfordul, hogy néhány fordulón keresztül gyengébben teljesít. Ez teljesen normális” – mondta a holland szakember.

    “A Unitednek is volt egy ilyen időszaka, de nem kezdtek el idegesen kapkodni, higgadtak tudtak maradni. El tudták viselni a nyomást, amit a Liverpool és a Chelsea közelsége jelentett, minket végül le is hagytak, hiszen egy döntetlen és egy vereség során pontokat hullajtottunk.”

    “Sok tapasztalt játékosuk van és a menedzserük is nagyon hosszú ideje tevékenykedik már a futball világában. Minden elismerésem az övék, amiért nem lett úrrá rajtuk a pánik. Látszik, hogy tudják, hogy kell végigjátszani egy bajnokságot.”

    “Ők már hozzászoktak a sikerekhez, de azok a csapatok, amelyek csak nemrég váltak bajnokesélyessé, gyakran idegessé válnak, ha közel kerülnek a bajnoki címhez.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: