• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hiddink: “A United végig higgadt maradt”  A Chelsea mestere, Guus Hiddink megdicsérte a 18. bajnoki címe elhódítására készülő Manchester Unitedet, amiért egész szezon során higgadt tudott maradni.

  Bajnoki ünnep a tavalyi idény végénA Vörös Ördögöknek már csak egy pontra lenne szükségük ahhoz, hogy megnyerjék a Premier League-et. Ha a ma délutáni meccsen nem kapnak ki az Arsenaltól, a Liverpoolnak nem marad esélye befogni őket.

  Hiddink elismerően beszélt Sir Alex Ferguson csapatáról, amiért az képes volt az egész idény során nyugodt maradni a Pool és a Chelsea fenyegetése ellenére is.

  “Egy ilyen kemény bajnokságban minden csapattal előfordul, hogy néhány fordulón keresztül gyengébben teljesít. Ez teljesen normális” – mondta a holland szakember.

  “A Unitednek is volt egy ilyen időszaka, de nem kezdtek el idegesen kapkodni, higgadtak tudtak maradni. El tudták viselni a nyomást, amit a Liverpool és a Chelsea közelsége jelentett, minket végül le is hagytak, hiszen egy döntetlen és egy vereség során pontokat hullajtottunk.”

  “Sok tapasztalt játékosuk van és a menedzserük is nagyon hosszú ideje tevékenykedik már a futball világában. Minden elismerésem az övék, amiért nem lett úrrá rajtuk a pánik. Látszik, hogy tudják, hogy kell végigjátszani egy bajnokságot.”

  “Ők már hozzászoktak a sikerekhez, de azok a csapatok, amelyek csak nemrég váltak bajnokesélyessé, gyakran idegessé válnak, ha közel kerülnek a bajnoki címhez.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: