• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hiddink: “Nehéz lesz a búcsú”  Guus Hiddink imád a Chelsea-nél dolgozni, ezért jól tudja, hogy nagyon nehéz lesz nyáron felállnia a kispadról és kisétálni a Stamford Bridge-ről.

  Guus HiddinkA holland szakember februárban váltotta Luiz Felipe Scolarit a Kékeknél és nagyszerű munkát végez. Már érkezésekor kikötötte, hogy csak a szezon végéig marad, tehát a május 30-i, Everton elleni FA Kupa-döntő után távozik.

  Döntésének oka, hogy a következő idényben több, sorsdöntő vb-selejtező vár az orosz válogatottra, így csak erre a feladatára szeretne koncentrálni.

  “Nagyon nehéz lesz elhagynom ezt a csapatot” – mondta a korábbi PSV-mester.

  “Imádok a klubnál dolgozni. Nem mentegetni szeretném a játékosaimat, de a Barcelona elleni meccs után mutatott viselkedésük is jól mutatja, hogy mennyire éhesek a sikerre.”

  “Minden percét élvezem az itteni munkának, mert ezeket a játékosokat nemcsak az érdekli, hogy minél több pénzt tegyenek zsebre, de teljesíteni is akarnak. Úgy érzem, mintha már nagyon hosszú ideje itt lennék, nagyon nehéz lesz a búcsú.”

  “Persze az első nap után még kicsit furcsa volt a helyzet, de egy hét után, már teljesen otthon éreztem magam. De ez minden, a szezon végén mennem kell. Nem szeretnék túl drámai lenni, de ilyen az élet.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: