• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hiddink gólparádét vár  Guus Hiddink szerint könnyen elképzelhető, hogy a Chelsea és a Barcelona egy gólokkal teli remek mérkőzést játszik ma a Nou Campban.

  Guus HiddinkA negyeddöntő visszavágóján a Chelsea és a Liverpool a Bajnokok Ligája történelmének egyik legjobb meccsét produkálta. A csapatok 4-4-es eredménnyel zártak egy rendkívül fordulatos meccsen.

  A párosításból a Kékek jutották tovább 7-5-ös összesítéssel, így ők küzdhetnek meg a Barcával a döntőbe jutásért. Hiddink szerint ismét egy gólzáporos találkozóra készülhetnek a szurkolók.

  “Úgy hiszem, mindkét klub olyan felfogásban játszik, hogy amikor csak lehet, megpróbál támadni. A Barcelonáról köztudott, hogy szeret támadni és a Chelsea sem arról híres, hogy beáll védekezni várva, hogy mi történik” – mondta Hiddink.

  “Két kezdeményező csapatról van szó, ezért többé-kevésbé biztos vagyok benne, hogy nyílt sisakos küzdelemre számíthatunk.”

  “Az egész csapat felelőssége, hogy jól és fegyelmezetten kezdjük a mai meccset. Az elmúlt hetekben többször is megnéztem a Barcelona mérkőzéseit és korábban is láttam jó párat.”

  “Hosszú ideje nagy tisztelője vagyok a Barcelonának és a klub játékfelfogásának. A játékosok nemcsak magukért, hanem az egész nagyszerű csapatért játszanak. A Barcára mindig is jellemző volt a szórakoztató, támadó jellegű futball.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: