• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hiddink gólparádét vár



    Guus Hiddink szerint könnyen elképzelhető, hogy a Chelsea és a Barcelona egy gólokkal teli remek mérkőzést játszik ma a Nou Campban.

    Guus HiddinkA negyeddöntő visszavágóján a Chelsea és a Liverpool a Bajnokok Ligája történelmének egyik legjobb meccsét produkálta. A csapatok 4-4-es eredménnyel zártak egy rendkívül fordulatos meccsen.

    A párosításból a Kékek jutották tovább 7-5-ös összesítéssel, így ők küzdhetnek meg a Barcával a döntőbe jutásért. Hiddink szerint ismét egy gólzáporos találkozóra készülhetnek a szurkolók.

    “Úgy hiszem, mindkét klub olyan felfogásban játszik, hogy amikor csak lehet, megpróbál támadni. A Barcelonáról köztudott, hogy szeret támadni és a Chelsea sem arról híres, hogy beáll védekezni várva, hogy mi történik” – mondta Hiddink.

    “Két kezdeményező csapatról van szó, ezért többé-kevésbé biztos vagyok benne, hogy nyílt sisakos küzdelemre számíthatunk.”

    “Az egész csapat felelőssége, hogy jól és fegyelmezetten kezdjük a mai meccset. Az elmúlt hetekben többször is megnéztem a Barcelona mérkőzéseit és korábban is láttam jó párat.”

    “Hosszú ideje nagy tisztelője vagyok a Barcelonának és a klub játékfelfogásának. A játékosok nemcsak magukért, hanem az egész nagyszerű csapatért játszanak. A Barcára mindig is jellemző volt a szórakoztató, támadó jellegű futball.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: