• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benitez: “Torres nélkül is nyerhetünk”  Rafael Benitez szerint a Liverpool Fernando Torres nélkül is képes lehet arra, hogy Londonban legyőzze a Chelsea-t.

  A Pool szép futballt játszik és jól is kezdték a bajnokságot, ezért Benitez bizakodó a Stamford Bridge-en rendezendő találkozó előtt.

  A Premier Ligában csak a Vörösök és a Kékek mondhatják el magukról, hogy még mindig veretlenek. Előbbiek számára nagyon fontos lehet, hogy jó eredményt érjenek el, hiszen ezzel nagy lépést tennének afelé, hogy 1990 után először megnyerjék a bajnokságot.

  Azóta csak egyszer sikerült nyerniük a Chelsea otthonában, talán ez is jelzi a visszaesést ahhoz a Liverpoolhoz képest, mely 18 alkalommal emelte magasba a bajnoki serleget.

  “Mindenki tudja, hogy Torres kulcsember a számunkra, sok gólt lő és meccseket dönt el. Azonban sok meccset megnyertünk már nélküle, elég magabiztosak a játékosaink, hogy ez most is sikerüljön.” – mondta Benitez.

  “Nélküle más stílusban kell majd játszanunk, de tudjuk, hogy képesek leszünk rá. Magasabb fokozatba kell kapcsolnunk. Ha azt akarjuk, hogy továbbra is legyen esélyünk a végső győzelemre és a játékosok ilyen színvonalon játsszanak tovább, meg kell tudnunk verni az ilyen csapatokat is.”

  “Meg van bennünk minden, hogy nyerjünk, még akkor is, ha a Chelsea már nagyon hosszú ideje nem kapott ki otthon.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: