• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hughes szerint Ben Haim vissza fog vágni  A Manchester City mestere, Mark Hughes szerint Tal Ben Haim vissza fog vágni kritikusainak a Chelsea-ben töltött kiábrándító egy év után és a manchesteriek kulcsembere lesz.

  Az izraeli válogatott játékos nyáron érkezett a Cityhez, miután a Kékekekkel a bajnokságban és a BL-ben is ezüstérmes lett, bár ebben neki nem volt nagy szerepe.

  Hughes biztos benne, hogy a védő személyében egy sokoldalú és tapasztalt játékos érkezett a City of Manchester Stadiumba.

  Ben Haim vasárnap, az Aston Villa elleni bajnoki meccsen minden bizonnyal a védelem közepén kezd majd, mivel Richard Dunne eliltás miatt nem lehet ott.

  “Ben Haim csak nhány hete van velünk, de máris remekül beilleszkedett.” – kezdte a korábbi Blackburn-menedzser.

  “Sokak szemében valószínűleg bizonyítania kell a Chelsea-nél eltöltött ideje után, de ezt nálunk már megtette edzésen és az eddigi meccsein. Ő egy sokoldalú, remek labdaszerző játékos.”

  “Úgy éreztem, kicsivel több kommunikációra van szükségünk a védelemben. Tal olyan játékos, aki szereti, ha a körülötte lévők tudják, hogy szerinte mit kellene csinálniuk.”

  “A válogatottbeli tapasztalatai az UEFA-kupában is sokat segíthetnek majd.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: