• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferguson: “Wenger egy igazi győztes”  A Manchester United-Arsenal rangadó előtt Sir Alex Ferguson  elismerően beszélt az Ágyúsok mesteréről, Arsene Wengerről.

  Sir Alex Ferguson és Arsene WengerA két menedzser viszonya nem volt mindig felhőtlen, komoly szópárbajokat vívtak, 2005-ben pedig Wengert azt nyilatkozta, hogy soha többé nem áll szóba skót kollégájával.

  Az elleszenv azóta kölcsönös tiszteleté szelídült. A két csapat mai rangadója előtt Fergie elmondta, hogy nagyra tartja a japán bajnokságot is megjárt franciát, mivel ő az egyik legkeményebb és legkitartóbb riválisa.

  “Amikor Arsene az Arsenalhoz került, nem volt túl jó a két klub közötti kapcsolat, ami ránk, menedzserekre is kihatott” – mondta Ferguson.

  “Ennek ellenére mindig is elismeréssel gondoltunk a másik munkájára, ez azóta sem változott, ugyanúgy tiszteljük egymást.”

  “Mindketten győzelemre születtünk, ezért állunk olyan nagy klubok élén, mint a United vagy az Arsenal. Ha egy ilyen klubnál vagy, az azt jelenti, hogy a legjobbak közé tartozol.”

  “Arsene és én már hosszú ideje dolgozunk Angliában, nem meglepő, hogy ennyi év alatt egyszer-kétszer összevesztünk.”

  “A legtöbb új menedzser néhány év múlva eltűnik, de mi ketten már itt vagyunk egy ideje.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: