• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hiddink: “Hihetetlen!”  A Chelsea-től búcsúzó mester, Guus Hiddink elmondta, hihetetlenül jó érzés volt a Wembleyben magasba emelni az FA Kupa serlegét.

  Guus Hiddink a kupávalA Kékek Didier Drogba és Frank Lampard góljaival 2-1-re legyőzték az Evertont a döntőben, ezzel elhódították a kupát.

  Hiddink a mérkőzés után az ITV Sportnak nyilatkozva elárulta, imádott a londoniak kispadján ülni és hiányozni fognak neki a kék mezes játékosok.

  “A csapat ma is megmutatta, hogy bármit lehet kérni tőlük, megértik és azonnal végre is hajtják. Ezért szerettem nagyon itt dolgozni” – mondta a holland mester.

  “Természetesen nagyon fognak hiányozni. Imádtam ezekkel a nagy sztárokkal dolgozni, akik pontosan tudják, hogy mi a dolguk. A Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában is megmutatták, hogy mire képesek.”

  A korábbi PSV-menedzser azt is elárulta, hogy nagyszerű érzés volt a világ egyik leghíresebb stadionjában megnyerni a világ legrégebbi kupáját.

  “Ez az egyik legnagyobb sikerem az edzői pályafutásom során. Egyszerűen hihetetlen érzés volt a labdarúgás mekkájában magasba emelni az FA Kupát.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  F.A. Kupa

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: