• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hiddink sportigazgatóként a Chelsea-ben?  A török válogatott szövetségi kapitánya nemcsak vezetőedzőként, de sportigazgatóként is el tudná képzelni magát a Chelsea-nél.

  A holland mester 2009-ben egy rövid időre átvette a Kékek irányítását, akkor FA Kupát nyert a csapattal és a Bajnokok Ligája elődöntőjébe is bejuttatta őket.

  A londoniak tulajdonosa, Roman Abramovics szívesen látná ismét Hiddinket a kispadon. A jelenleg a  török válogatottnál dolgozó szakember szívesen visszatérne a Stamford Bridge-re, de nemcsak menedzserként.

  Elmondása szerint átvenné Frank Arnesen megüresedett sportigazgatói székét és egy fiatalabb edzőt ültetne a kispadra, akivel közösen dolgoznának a későbbiekben. A csapat korábbi másodedzője, Ray Wilkins szerint Hiddink jó választás lenne, de a különleges szerepkör sikerében már nem ennyire biztos.

  “Guus ismeri a srácokat, és tudja, mit merre kell keresnie a klubnál. Sajnálom, hogy Carlo elment, de ha van valaki, akit szívesen látnék a csapat élén, az Hiddink” – mondta Wilkins.

  “Ha azonban arról kérdeznek, hogy működhet-e egy olyan rendszer, ahol Marco van Basten vagy Mark Hughes együtt dolgozna Guusszal, nos, ebben már nem vagyok olyan biztos. Ezek a menedzserek megszokták, hogy egyedül dolgoznak, nem szólnak bele a dolgaikba.”

  “Persze, ezt a klubnak kell eldöntenie, abban mindenesetre biztos vagyok, hogy Guus remek munkát végez majd.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: