• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hiddink sportigazgatóként a Chelsea-ben?



    A török válogatott szövetségi kapitánya nemcsak vezetőedzőként, de sportigazgatóként is el tudná képzelni magát a Chelsea-nél.

    A holland mester 2009-ben egy rövid időre átvette a Kékek irányítását, akkor FA Kupát nyert a csapattal és a Bajnokok Ligája elődöntőjébe is bejuttatta őket.

    A londoniak tulajdonosa, Roman Abramovics szívesen látná ismét Hiddinket a kispadon. A jelenleg a  török válogatottnál dolgozó szakember szívesen visszatérne a Stamford Bridge-re, de nemcsak menedzserként.

    Elmondása szerint átvenné Frank Arnesen megüresedett sportigazgatói székét és egy fiatalabb edzőt ültetne a kispadra, akivel közösen dolgoznának a későbbiekben. A csapat korábbi másodedzője, Ray Wilkins szerint Hiddink jó választás lenne, de a különleges szerepkör sikerében már nem ennyire biztos.

    “Guus ismeri a srácokat, és tudja, mit merre kell keresnie a klubnál. Sajnálom, hogy Carlo elment, de ha van valaki, akit szívesen látnék a csapat élén, az Hiddink” – mondta Wilkins.

    “Ha azonban arról kérdeznek, hogy működhet-e egy olyan rendszer, ahol Marco van Basten vagy Mark Hughes együtt dolgozna Guusszal, nos, ebben már nem vagyok olyan biztos. Ezek a menedzserek megszokták, hogy egyedül dolgoznak, nem szólnak bele a dolgaikba.”

    “Persze, ezt a klubnak kell eldöntenie, abban mindenesetre biztos vagyok, hogy Guus remek munkát végez majd.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: