• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney: “A Chelsea bosszúra szomjazik”  A Manchester United csatára, Wayne Rooney szerint a Chelsea továbbra sem felejtette el a tavaly májusi BL-döntőt és megpróbálnak majd bosszút állni.

  Wayne RooneyMár majdnem kilenc hónap telt el azóta, hogy a Vörös Ördögök Moszkvában legyőzték a Kékeket a Bajnokok Ligája döntőjében. Rooney szerint azonban még hosszú időnek kell eltelnie ahhoz, hogy ezen túl tegyék magukat a londoniak.

  Az angol válogatott csatár a két csapat szeptemberi meccsén is érezte a Chelsea bosszúszomját és szerinte a mai meccsen sem lesz más a légkör.

  “Minden csapatnak nehéz elviselnie, ha kikap a Bajnokok Ligája döntőjében, de az még rosszabb, ha épp az egyik nagy riválisával szemben veszít.” – mondta a korábbi Everton-játékos.

  “Egy Chelsea elleni meccs mindig nagy kihívás, de most a szurkolók többségének és a játékosoknak is csak a döntő jár a fejében.”

  “Biztos vagyok benne, hogy még mindig ott vannak a fejekben az emlékek, ráadásul a szrukolóink is megpróbálják majd emlékeztetni őket rá.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: