• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Barry kész a Villánál maradni  A Liverpool állandó célpontja, Gareth Barry elmondta, szívesen maradna az Aston Villa játékosa, ha csapata kvalifikálná magát a Bajnokok Ligájára.

  Gareth BarryA 18 millió fontra taksált középpályást már többször megpróbálta magához csábítani a ‘Pool, de eddig minden ajánlatukat elutasították a birminghamiek.

  Barry sosem titkolta, hogy szeretne a Bajnokok Ligájában játszani, ezért több olyan hír is felröppent, melyek szerint ennek érdekében hamarosan az Anfieldre igazol.

  A tegnapi, Chelsea elleni vereség ellenére a Villának jó esélyei vannak, hogy bent maradjon a legjobb négy között a szezon végéig, mivel az Arsenal látszólag továbbra sem talált magára.

  “Egy csapatnál sem játszanék szívesebben a BL-ben, mint az Aston Villánál.” – mondta az angol válogatott játékos.

  “Persze könnyű azt mondanom, hogy szeretném a Villát a BL-ben látni, de ha pályán vagyok, akkor mindent megteszek, hogy ez meg is valósuljon.”

  “Jó érzés ilyen hosszú ideje egy csapatban játszani. Ezekben a napokban ez már ritkaság, a szurkolók reakciója is nagyon hálás.”

  “Nagyon jó egy ilyen erős bajnokságban futballozni, szünet nélkül jönnek a nehezebbnél nehezebb meccsek, de úgy érzem, mindegyikre készen állok, mivel a menedzser nagyon jól alkalmazza a rotációs elvet.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: