• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Barry kész a Villánál maradni



    A Liverpool állandó célpontja, Gareth Barry elmondta, szívesen maradna az Aston Villa játékosa, ha csapata kvalifikálná magát a Bajnokok Ligájára.

    Gareth BarryA 18 millió fontra taksált középpályást már többször megpróbálta magához csábítani a ‘Pool, de eddig minden ajánlatukat elutasították a birminghamiek.

    Barry sosem titkolta, hogy szeretne a Bajnokok Ligájában játszani, ezért több olyan hír is felröppent, melyek szerint ennek érdekében hamarosan az Anfieldre igazol.

    A tegnapi, Chelsea elleni vereség ellenére a Villának jó esélyei vannak, hogy bent maradjon a legjobb négy között a szezon végéig, mivel az Arsenal látszólag továbbra sem talált magára.

    “Egy csapatnál sem játszanék szívesebben a BL-ben, mint az Aston Villánál.” – mondta az angol válogatott játékos.

    “Persze könnyű azt mondanom, hogy szeretném a Villát a BL-ben látni, de ha pályán vagyok, akkor mindent megteszek, hogy ez meg is valósuljon.”

    “Jó érzés ilyen hosszú ideje egy csapatban játszani. Ezekben a napokban ez már ritkaság, a szurkolók reakciója is nagyon hálás.”

    “Nagyon jó egy ilyen erős bajnokságban futballozni, szünet nélkül jönnek a nehezebbnél nehezebb meccsek, de úgy érzem, mindegyikre készen állok, mivel a menedzser nagyon jól alkalmazza a rotációs elvet.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: