• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger dühös a játékvezetőre  Az Arseal menedzsere, Arsene Wenger nyilatkozatában támadta a Dynamo Kijev elleni BL-meccs spanyol játékvezetőjét, Luis Medina Cantalejót, aki szerinte túl hamar fújta le a meccset.

  Az Ágyúsoknak az utolsó percekben sikerült 1-1-re menteniük a szerdai találkozót. A csapatkapitány, William Gallas lőtt közelről a hálóba.

  Wenger úgy érzi, a játékvezetőnek többett kellett volna hosszabbítania, így csapatának lett volna esélye arra, hogy akár meg is nyerje a mérkőzést.

  Az Arsenal francia mestere a találkozó után el is mondta véleményét a bírónak, majd a sajtótájékoztatón is megemlítette az esetet.

  “Úgy tűnik, minden játékvezető agyában van egy számítógép, mely máshogy számolja az időt. Egyelőre még nem jöttem rá, hogy hogyan is működik.” – kezdte Wenger.

  “Miután Gallas 1-1-re módosította az állást, már vége is volt a meccsnek.”

  “Mi irányítottunk, az ellenfél fáradtnak tűnt, de véget ért a meccs, mert elment az idő a sérülésekkel és egyéb dolgokkal.”

  “Valószínűleg sokan úgy érezték, hogy ezt a meccset még könnyen megnyerhetjük, de nem volt lehetőségünk tovább játszani.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: