• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger megérdemeltnek érzi a sikert  Arsene Wenger elismeri, hogy csapata szerencsés gólokat szerzett tegnap, a Celtic ellen, de szerinte teljesen megérdemelten nyertek 2-0-ra.

  Arsene Wenger és Tony MowbrayAz Arsenal két perccel az első félidő vége előtt szabadrúgáshoz jutott, melyet Cesc Fabregas végzett el. A spanyol középpályás lövése megpattant William Gallas hátán, így Artur Borucnak esélye sem volt védeni.

  A vgeredmény a 71. percben alakult ki, amikor Gael Clichy beadásába olyan szerencsétlenül ért bele Gary Caldwell, hogy öngólt szerzett.

  Wenger szerint csapata teljesen megérdemelten nyert 2-0-ra. Ezzel az eredménnyel fél lábbal már a Bajnokok Ligája főtábláján érezhetik magukat.

  “Kemény összecsapás volt” – kezdte mondandóját a francia szakember.

  “Jobban játszottunk, uraltuk a meccset, de a Celtic végig harcolt és kontrákat indított. Jobbak voltunk, de végül csak két szerencsés góllal tudtunk győzni.”

  “Elismerem, hogy szerencsések voltunk, de több jó helyzetünk is volt, főleg a második félidő első negyedórájában.”

  “Egy nagyon erős csapatra volt szükségünk a győzelemhez. A szurkolók jobb hangulatot teremtettek, mint a Premier League-ben, a Celtic pedig nem adta fel a harcot, még 2-0-s hátrányban sem.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: