• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ferguson: “Kellemes meglepetés”



    Sir Alex Ferguson nem tudta és nem is akarta eltitkolni örömét, miután a Manchester United az utolsó pillanatokban szerzett győztes gólt a Manchester City ellen.

    Paul Scholes, aki a napokban írt alá új szerződést a Vörös Ördögökkel, bebizonyította, hogy még mindig fontos tagja a csapatnak, hiszen ő döntötte el a mérkőzést.

    Ferguson csapata ezzel ismét közel került az első helyhez és sorozatban a negyedik bajnoki címéhez, a Chelsea ugyanis 2-1-es vereséget szenvedett a Tottenham Hotspur otthonában, így előnye egy pontra olvadt.

    “Nagyszerű befejezés volt. Ez már harmadik gól, amit az utolsó pillanatokban szerzünk a City ellen ebben a szezonban, de azt nem lehet mondani, hogy nem érdemeltük meg” – mondta a skót stratéga.

    “Nekünk voltak nagyobb helyzeteik, de úgy tűnt, döntetlennel ér majd véget a találkozó. Az utolsó tíz percben azonban nyílttá vált a mérkőzés.”

    “Így esélyünk nyílt, hogy előre küldjünk még egy játékost. Scholesnál nem is választhattunk volna jobbat erre a feladatra.”

    “Már majdnem feladtam és beletörődtem a 0-0-ba, de ilyenkor az embernek mindig eszébe jutnak a meccs végén szerzett gólok. Úgy döntöttem, feljebb küldöm egy sorral Scholest és bejött.”

    “Nála jobban senki nem tud észrevétlenül beosonni a tizenhatoson belülre. Teljesen üresen volt, senki nem zavarta a fejesnél. Ő volt a meccs legjobbja, kiválóan játszott, még mindig nagyon sok van benne.”

    Ezután a vörös hajú középpályás is elmondta véleményét a találkozóról: “Azt hiszem, mi voltunk a jobbak, mi erőltettük jobban a gólszerzést.”

    “Szerencsére az utolsó percekben sikerült is betalálnunk. Mindig nagy öröm győzni a City ellen, főleg idegenben.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: