• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rodgers: Nem a legjobban játszottunk!



    A Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers elismerte, hogy nem a legjobb formában voltak az Aston Villa elleni 2-2 alkalmával.
    Brendan RodgersA vörösök 2 gólos hátrányból jöttek fel, és végül egy pontot mentettek az Anfielden, második alkalommal egymás után.
    A Villa megérdemelten vezetett 2-0-ra Andreas Weimann és Christian Benteke révén, de Daniel Sturridge és Steven Gerrard góljai révén egyenlített a Pool.
    Rodgers boldog volt a csapata mentalitása miatt, és amiatt, hogy a csapat fel tudott állni 2 gólos hátrányból, viszont így is 2 pontot vesztettek.
    “Az első félidőben nem voltunk a legjobbak, és a Villa ezt kihasználta.
    “Dinamikusak voltak, és nem tudtunk jól teljesíteni.
    “2-0 volt nekik, és csalódottak voltak a bekapott gólok miatt.
    “Amikor első alkalommal volt nálunk többet a labda, akkor jól járattuk a labdát, és gólt szereztünk. Ez fontos volt számunkra.
    “A 2.félidőben sokkal jobbak voltunk, és egy 11-est is kaphattunk volna még, amivel még a győzelem is meglehetett volna.
    “Az elmúlt szezonhoz hasonlítva viszont jobbak voltunk, mivel akkor pontot se szereztünk a Stoke és az Aston Villa ellen, most pedig 4 pontot szereztünk a 6ból.
    “Az ideális az lett volna, ha megnyerjük mindkét meccset, és jó formában folytatjuk otthon. De amikor nem nyered meg a meccset, akkor az a fontos, hogy legalább ne kapj ki, és úgy gondolom, hogy most megmutattuk, hogy karakteres a csapat.”

    Forrás:www.teamtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: