• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Milner: A Manchester City pontosabban kell játsszon idegenben!  Az angol válogatott játékos szerint a csapata már Dani Osvaldo szenzációs gólja előtt le kellett volna zárja a mérkőzést, amely így végül döntetlen lett. Milner
  Manuel Pellegrini csapata nagyszerű meccsen győzte le 3-2re a hét közepén a WBA-t, viszont a csapat csak 2 idegenbeli meccsét nyerte meg a 8-ból.

  Sergio Agüero idei 18. gólja révén került előnybe a City, viszont a jó formában levő játékos később egy nagy helyzetet hagyott ki, hogy aztán a Southampton a 42.percben egyenlítsen ki Dani Osvaldo révén.
  Milner elismeri, hogy a sérülések miatt megtizedelt hazai csapat nagyszerűen játszott. A City viszont idén elég ellentétesen játszik, mivel otthon tökéletes formában játszik, idegenben viszont már kevésbé.
  “Ők a félidő nagy részében jól játszottak, de nekünk is volt pár jó helyzetünk, és ha még egyet berúgunk akkor, más lett volna a mérkőzés képe,”mondta a City weboldalának.
  “De az idegenbeli teljesítményünk nem jó , viszont a helyzeteink nem mennek be, és ez a különbség a hazai teljesítményünkhöz viszonyítva.
  “A Southampton nagyon jó csapat, nagyon sok jó, fiatal játékosuk van, és élvezet őket nézni.
  “Jó meccs volt, de jobban is játszhattunk volna, és sokkal jobb meccs lett volna ez, akkor, hogyha éltünk volna a képességeinkkel.”
  Milner szerint az 1 pont elfogadható volt, főleg úgy, hogy a City korábban kikapott, olyan meccseken, amelyeket irányított, mint például az Aston Villa és a Sunderland ellen.
  “Legalább 3 olyan meccsünk is volt, amikor úgy kaptunk ki, hogy nagyon jól játszottunk, és irányítottuk a meccset.
  “Most nem a legjobbunkat nyújtottuk,és ők voltak a jobbak, de végül 1 ponttal tértünk haza.
  “Ez elkeserítő, mivel ezeken a meccseken nyernünk kell, de még mindig jobb az 1 pont, mint a semmi.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: