• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Milner elégedett a Villa keretével  James Milner szerint a negyedik helyre ácsingózó csapatok ezúttal nem számíthatnak arra, hogy az Aston Villa kifárad és pontokat veszít.

  James MilnerA birminghamiek jelenleg a negyedik, Bajnokok Ligája-selejtezőt érő helyen állnak és remek formának örvendenek, hiszen legutóbbi három meccsüket megnyerték.

  Az előző szezonban is hasonlóan jól álltak a bajnokság ezen szakaszában, de sokat romlott a teljesítményük és végül lecsúsztak a BL-indulásról.

  Milner úgy véli, ez nem fordulhat elő újra Martin O’Neill csapatával, mivel sokat erősödtek az előző idény óta.

  “Tavaly ilyenkor szintén nagyon jó helyen álltunk, de tudjuk, mi lett a vége. Tanulnunk a hibáinkból és azt hiszem, mi pontosan ezt tettük” – mondta a középpályás.

  “Akkor is egy erős, tehetséges játékosokkal teli csapatunk volt, de mostanra kibővült a keret.”

  “Megengedhetjük magunknak, hogy olyan játékosokat ültessünk a padra, mint Carew, Sidwell vagy Reo-Coker. Ez is azt mutatja, hogy milyen keményen meg kell küzdenünk a csapatba kerülésért. Pont erre volt szükségünk.”

  “Nagyon örülünk, hogy olyan remek játékosokkal erősítettünk, mint Emile Heskey vagy Richard Dunne, aki parádés formában van, mióta nálunk játszik.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: