• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Carvalho kiküszöbölné a hibákat  A Chelsea hátvédje, Ricardo Carvalho elmondta, csapatának nem szabad olyan hibákat elkövetnie a Liverpool ellen, mint a hétvégi bajnokin, a Boltonnal szemben.

  A Chelsea-játékosok örömeA londoniak 3-1-es előnyből várhatják a Pool elleni BL-negyeddöntő visszavágóját. A Vörösök nagyon nehéz helyzetben vannak, de valószínűleg ők is felkapták a fejüket arra, hogy a Chelsea hétvégén kis híján elszórakozta a Bolton Wanderers elleni meccset.

  A Kékek 4-0-ra is vezettek, de végül 4-3-ra végeztek a fehér mezesek ellen. A Liverpoolnak három gó kell szereznie a továbbjutáshoz, amire Carvalho szerint nem lesz esélyük, ha csapata tanul saját hibáiból.

  Tanulnunk kell a hétvégén elkövetet hibáinkból. Szerintem jó, hogy három nappal a Bolton elleni meccs után újra pályára lépünk. Túl sok gólt kaptunk, pedig általában erős a védelmünk” – mondta a portugál bekk.

  A Chelsea szurkolóinak aggodalomra adhat okot, hogy John Terry nem játszhat majd a liverpooliak ellen, de Carvalho nyugaolmra int.

  “Hiányozni fog John, de nem változtathatjuk meg a szabályokat, így is, úgy is le kell töltenie az eltiltását. Erős védelmünk van, meg tudjuk oldani a pótlását.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: