• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Carvalho a Wembley-ben ünnepelne



    A Chelsea portugál válogatott védője, Rovardo Carvalho szeretné FA Kupa-sikerhez segíteni csapatát, mivel a két évvel ezelőtti döntőn nem lehetett ott.

    Ricardo CarvalhoA korábbi Porto-játékos szezonját térdsérülések nehezítették, de a Fulham elleni 2-2-es döntetlen során visszatérhetett a pályára Alex cseréjeként.

    A 30 éves bekk hiányát megszenvedte a Chelsea, hiszen fontos pontokat hullajtottak el a bajnokságban, de Carvalhót leginkább az FA Kupa érdekli, ahol szombaton a Kékek a harmadosztályú Southend Uniteddel csapnak majd össze.

    A portugál válogatott játékos két éve is térdsérüléssel bajlódott, amikor a londoniak a döntőben Didier Drogba hosszabbításban szerzett góljával legyőzték a Manchester Unitedet a Wembley stadionban.

    “Hatalmas ünnepség keretében adják át a trófeát.” – kezdte Carvalho.

    “Én is ott voltam a Wembley-ben, sérült voltam ugyan, de végignéztem a meccset. Nagyszerű volt a hangulat a díjátadón, amikor bementem az öltözőbe, hihetetlen örömet láttam a társaimon.”

    “Szeretném ezt ismét átélni, de ehhez szombaton nyernünk kell hazai pályán. Komolyan kell vennünk és tisztelnünk kell az ellenfelet.”

    “Az FA Kupa más, mint a többi sorozat. A Southend számára nagy nap lesz a szombat. Be kell bizonyítanunk, hogy jobbak vagyunk, ugyanúgy futnunk kell, mint nekik és többet kell birtokolnunk a labdát, hogy kijöjjön a tudásbeli különbség.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    F.A. Kupa

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: