• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mourinho: “A Chelsea nem változott”  Jose Mourinho szerint a Chelsea még mindig a világ egyik legjobb csapata, de az Internazionale képes lesz legyőzni őket a Bajnokok Ligájában.

  A Kékeknek az Interrel kell majd megküzdeniük a BL-ben a továbbjutásért, így mindenki azt várja, hogy mire lesz képes Mourinho egykori csapata ellen.

  A portugál stratéga elismerően beszélt a londoniakról és azok mesteréről, Carlo Ancelottiról, de úgy véli, nem sok minden változott a távozása óta, így tudja az ellenszert a Chelsea játékára.

  “Ancelotti egy remek edző, akinek a kezei alatt minden játékos magabiztosnak érzi magát. Ahelyett, hogy őrült változtatásokkal próbálná felhívni magára a figyelmet, folyamatosan a bevált taktikát alkalmazza” – kezdte a szókimondó mester.

  “Ami a Chelsea-t illeti, nagyon jó formában van a csapat és még mindig a világ egyik legjobbja. Amikor legutóbb kilátogattam a meccsükre, alaposan megfigyeltem mindent.”

  “Még a bemelegítést is ugyanúgy végzik, mint az én időmben. Ugyanúgy védekeznek a pontrúgásoknál és ugyanúgy helyezkednek. Még mindig 4-4-2-es vagy 4-3-3-as felállásban játszanak, amit együtt dolgoztunk ki.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: