• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mourinho: “A Chelsea nem változott”



    Jose Mourinho szerint a Chelsea még mindig a világ egyik legjobb csapata, de az Internazionale képes lesz legyőzni őket a Bajnokok Ligájában.

    A Kékeknek az Interrel kell majd megküzdeniük a BL-ben a továbbjutásért, így mindenki azt várja, hogy mire lesz képes Mourinho egykori csapata ellen.

    A portugál stratéga elismerően beszélt a londoniakról és azok mesteréről, Carlo Ancelottiról, de úgy véli, nem sok minden változott a távozása óta, így tudja az ellenszert a Chelsea játékára.

    “Ancelotti egy remek edző, akinek a kezei alatt minden játékos magabiztosnak érzi magát. Ahelyett, hogy őrült változtatásokkal próbálná felhívni magára a figyelmet, folyamatosan a bevált taktikát alkalmazza” – kezdte a szókimondó mester.

    “Ami a Chelsea-t illeti, nagyon jó formában van a csapat és még mindig a világ egyik legjobbja. Amikor legutóbb kilátogattam a meccsükre, alaposan megfigyeltem mindent.”

    “Még a bemelegítést is ugyanúgy végzik, mint az én időmben. Ugyanúgy védekeznek a pontrúgásoknál és ugyanúgy helyezkednek. Még mindig 4-4-2-es vagy 4-3-3-as felállásban játszanak, amit együtt dolgoztunk ki.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: