• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger tart a Wembley talajától  Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger reméli, hogy nem igazak a pletykák, melyek szerint gondok vannak az új Wembley gyepszőnyegének minőségével.

  Arsene WengerAz Ágyúsok ma, a Chelsea elleni FA Kupa-elődöntő keretében léphetnek először a nemzeti stadion gyepére, mióta 750 millió fontért teljesen újjáépíteték azt.

  Wenger attól tart, a rossz talajminőség befolyásolhatja majd az eredményt. A francia mester a régi, “ikertornyos” Wembley-re is kitért, melyet jól ismert, hiszen az Arsenal BL-meccseket is játszott ott.

  “Imádtam a régi Wembley-t, az új viszont nem tett túl jó benyomást rám. Csak egyszer voltam még ott, a Chelsea Manchester United elleni FA Kupa-döntőjén” – mondta Wenger.

  “Persze elképzelhető, hogy ezúttal teljesen más véleményem lesz a stadionról, mivel eddig csak nézőként jártam a stadionban, most viszont ott lehetek a kulisszák mögött.”

  “Gyerekként mindig rossz minőségű pályákon játszottunk a barátaimmal. Mindannyian arról álmodoztunk, hogy egyszer a Wembley kiváló gyepszőnyegére léphetünk.”

  “Nagy csalódás volt a számomra, mikor meghallottam, hogy gondok vannak az új stadion játékterével. Mindenki a régi Wembley-be vágyott, a jó pálya miatt, csalódás, hogy ezt nem sikerült reprodukálni.”

  “Még mindig reménykedem benne, hogy jó minőségű lesz a pálya talaja, de a szóbeszéd egyáltalán nem ad okot bizakodásra. A régi Wembley-ben mindig volt valami különleges.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  F.A. Kupa

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: