• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie: “A Wembley csak a döntőre való”



    A Manchester United Everton elleni FA Kupa-elődöntője előtt Sir Alex Ferguson elmondta, nem érti, miért nem csak a döntőt játsszák a Wembley-ben a csapatok.

    Sir Alex FergusonA skót mesterrel még soha nem veszített FA Kupa-elődöntőt a United. Fergie reméli, hogy ez a remek sorozat David Moyesék ellen sem fog megszakadni vasárnap.

    A Vörös Ördögöket több mint 20 éve irányító menedzser szerint a Wembley elveszíti a varázsát azzal, hogy már az elődöntőket is ott rendezik.

    “Az FA-nek ki kell fizetnie a Wembley-re felvett kölcsönt, ez a fő oka, hogy az elődöntők is ott kerülnek megrendezésre” – mondta Ferguson.

    “A döntőbe jutás minden játékos számára különleges élmény kellene, hogy legyen. Ennek kellene az egyetlen alkalomnak lenni, hogy egy csapat pályára léphet a Wembley-ben az FA Kupában.”

    “Így az egész elveszti a varázsát, hiszen korábban mindenkinek az volt a csúcs, ha a Wembley-ben játszhatott. Már annyi meccset rendeznek ott, hogy érthető lenne, miért kerültek oda az elődöntők is, de így ninsc annyira különleges hangulata a döntőnek.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    F.A. Kupa

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: