• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Benitez: “A levegőben is le tudjuk győzni a Chelsea-t!”



    A Liverpool mestere, Rafa Benitez szerint semmi baj nincs a zónavédekezéses rendszerükkel és ezt a Chelsea elleni BL-meccsen is megmutatják majd.

    Rafa BenitezA két klub ezúttal a Stamford Bridge-en csak majd össze, a Kékek jó helyzetben vannak, hiszen az első meccset 3-1-re megnyerték az Anfielden.

    Azon a találkozón a Pool két gólt is kapott szögletből, azóta már sokan bírálták a merseyside-iak védekezését, mondván, a levegőben nem tudják felvenni a versenyt a londoniakkal.

    “Úgy érezzük, a levegőben is kezelni tudjuk a Chelsea támadásait. Sokan sokmindent mondanak a zónavédekezésünkről, de a többi élcsapat is körülbelül ugyanannyi gólt kapott rögzített helyzetekből, mint mi. Ez jól mutatja, hogy semmi baj a védekezésünkkel” – mondta a spanyol szakember.

    “Szereztünk egy szép gólt a Blackburn ellen rögzített szituációból, pedig ők emberfogást alkalmaztak. Aztán megnéztem az Aston Villa Everton elleni meccsét, ahol összesen hat gólt esett. Mindkét csapat emberfogásos védekezést játszott.”

    “Elégedettek vagyunk a védelmünkkel, minden a játékosok képességein múlik. A zónavédekezés korábban már bevált nekünk, ezért a jövőben is azt alkalmazzuk majd.”

    “Minden a játékosokon múlik, öt éve használjuk ezt a taktikát és nem kaptunk több gólt, mint mások.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: