• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benitez: “A levegőben is le tudjuk győzni a Chelsea-t!”  A Liverpool mestere, Rafa Benitez szerint semmi baj nincs a zónavédekezéses rendszerükkel és ezt a Chelsea elleni BL-meccsen is megmutatják majd.

  Rafa BenitezA két klub ezúttal a Stamford Bridge-en csak majd össze, a Kékek jó helyzetben vannak, hiszen az első meccset 3-1-re megnyerték az Anfielden.

  Azon a találkozón a Pool két gólt is kapott szögletből, azóta már sokan bírálták a merseyside-iak védekezését, mondván, a levegőben nem tudják felvenni a versenyt a londoniakkal.

  “Úgy érezzük, a levegőben is kezelni tudjuk a Chelsea támadásait. Sokan sokmindent mondanak a zónavédekezésünkről, de a többi élcsapat is körülbelül ugyanannyi gólt kapott rögzített helyzetekből, mint mi. Ez jól mutatja, hogy semmi baj a védekezésünkkel” – mondta a spanyol szakember.

  “Szereztünk egy szép gólt a Blackburn ellen rögzített szituációból, pedig ők emberfogást alkalmaztak. Aztán megnéztem az Aston Villa Everton elleni meccsét, ahol összesen hat gólt esett. Mindkét csapat emberfogásos védekezést játszott.”

  “Elégedettek vagyunk a védelmünkkel, minden a játékosok képességein múlik. A zónavédekezés korábban már bevált nekünk, ezért a jövőben is azt alkalmazzuk majd.”

  “Minden a játékosokon múlik, öt éve használjuk ezt a taktikát és nem kaptunk több gólt, mint mások.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: