• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Kinnear újabb győzelmeket akar



    A Newcastle United mestere, Joe Kinnear a mai, Aston Villa elleni meccs előtt arról beszélt, hogy szeretné, ha csapata vágre egymás után nyerje a mérkőzéseket.

    A Szarkák már hosszú ideje nem nyertek meg két meccset sorozatban. Utoljára Kevin Keegan irányítása alatt sikerült ez nekik, amikor március végén megverték a Tottenham Hotspur, majd április elején a Readinget is felülmúlták.

    A csapat jelenleg a Premier Liga utolsó helyén áll, mivel tegnap a Bolton Wanderers legyőzte a Manchester Cityt, de ez nem zavarja Kinneart.

    “A West Brom elleni meccs előtt ránéztem a naptárra és látam, hogy két hazai meccsünk lesz és mindkettő nyerhető. Az elsőt meg is nyertük 2-1-re, most az Aston Villát kell legyőznünk.” – mondta a mester.

    “A West Brom elleni győzelem mindenki önbizalmának jó tett. Optimista vagyok, mivel szerintem jó esélyeink vannak a Villa megverésére.”

    “Igaz, ők is magabiztosan állnak majd ki, mert remek formában vannak. Sok brit játékosuk van és olyan erős a keretük, mellyel az első négybe is bekerülhetnek.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: