• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kinnear újabb győzelmeket akar  A Newcastle United mestere, Joe Kinnear a mai, Aston Villa elleni meccs előtt arról beszélt, hogy szeretné, ha csapata vágre egymás után nyerje a mérkőzéseket.

  A Szarkák már hosszú ideje nem nyertek meg két meccset sorozatban. Utoljára Kevin Keegan irányítása alatt sikerült ez nekik, amikor március végén megverték a Tottenham Hotspur, majd április elején a Readinget is felülmúlták.

  A csapat jelenleg a Premier Liga utolsó helyén áll, mivel tegnap a Bolton Wanderers legyőzte a Manchester Cityt, de ez nem zavarja Kinneart.

  “A West Brom elleni meccs előtt ránéztem a naptárra és látam, hogy két hazai meccsünk lesz és mindkettő nyerhető. Az elsőt meg is nyertük 2-1-re, most az Aston Villát kell legyőznünk.” – mondta a mester.

  “A West Brom elleni győzelem mindenki önbizalmának jó tett. Optimista vagyok, mivel szerintem jó esélyeink vannak a Villa megverésére.”

  “Igaz, ők is magabiztosan állnak majd ki, mert remek formában vannak. Sok brit játékosuk van és olyan erős a keretük, mellyel az első négybe is bekerülhetnek.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: