• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Davies örülne, ha pályára léphetne



    Az Aston Villa védője, Curtis Davies nagyon örülne, ha éppen a Németország ellen léphetne először pályára az angol válogatottban.

    Fabio Capello már első meccsén, Svájc elleni barátságos meccsen is behívta a válogatottba Daviest, de akkor nem léphetett pályára.

    Nem sokkal később egy Arsenal elleni bajnokin meg is sérült, de azóta felépült és sokat segített az Aston Villának a jó szezonkezdésben.

    A korábbi West Bromwich Albion-játékos elmondta, reméli, hogy a németek ellen lehetőséget kap és ezzel végre megszerezi első válogatottságát.

    “Őrület, ami az utóbbi időben történt. Két hete még az Aston Villában sem játszottam, nagyon nagy elismerés, hogy mostanra már a válogatott keretébe is bekerültem.” – mondta a bekk.

    “Már annak is nagyon örülök, hogy itt lehetek, de még jobban érezném magam, ha kapnék néhány percet a pályán is ma ester.”

    “Az is remek érzés volt, amikor a Svájc elleni meccs előtt szóba kerültem, mert, csakúgy mint most, nem számítottam rá.”

    “Remélem a szövetségi kapitány elégedett volt az ezéseken végzett munkámmal az elmúlt napokban, mert akkor legközelebb is behívhat, még akkor is, ha most esetleg nem léphetek pályára.”

    “A legtöbb amit tehetek az az, hogy ugyanilyen keményen dolgozom továbbra is a Villánál, nagyszerű lenne részt venni valamelyik selejtezőn.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: